Logga in i appen

Dayforce Mobile App Topics for sv-SE Android R2023.2.3 lightMode

Version
R2023.2.3
Logga in i appen

Innan du kan logga in i appen måste du ange det företags-ID som du normalt använder för att få åtkomst till huvudapplikationen Dayforce. På skärmen Logga in trycker du på Inställningar för att öppna konfigurationsalternativen.

Inloggningen kan variera beroende på vilken inloggningsmetod din organisation använder:

  • Standardmetoden för inloggning kräver ett användarnamn eller en verifierad e-postadress och ett lösenord. Om din organisation har aktiverat flerfaktorsautentisering (MFA) måste du även konfigurera en sekundär autentiseringsmetod som innefattar antingen textmeddelande, röstsamtal eller autentiseringsappen Authy.
  • Inloggningsmetoden med enkel inloggning (SSO) kräver de inloggningsuppgifter som du använder för att få åtkomst till organisationens nätverk. När din organisation använder denna metod visar appen bara knappen Logga in på skärmen Logga in.
  • Inloggningsmetoder med Face ID, Touch ID, PIN-kod eller mönster kan användas om dessa funktioner är aktiverade på din enhet. Din enhet kan be om tillstånd att spara ditt lösenord så att du kan använda dessa inloggningsmetoder.

Du kan även konfigurera flera konton om du arbetar i fler än en organisation som använder Dayforce Mobile-appen.