Conectare la aplicație

Dayforce Mobile App Topics for ro-RO Android R2024.1.0 lightMode

Version
R2024.1.0
Conectare la aplicație

Înainte de a vă putea conecta la aplicație, trebuie să introduceți ID-ul companiei pe care îl utilizați în mod normal pentru a accesa aplicația principală Dayforce. Din ecranul Conectare, atingeți Setări pentru a deschide opțiunile de configurare.

Conectarea diferă în funcție de metoda de conectare utilizată de organizația dvs.:

  • Metoda implicită de conectare necesită un nume de utilizator sau o adresă de e-mail verificată și o parolă. Dacă organizația dvs. a activat autentificarea multifactorială (MFA), trebuie să configurați și o metodă de autentificare secundară care implică fie mesaje text, apeluri vocale, fie aplicația de autentificare Authy.
  • Metoda de conectare Sign-on unic (SSO) necesită acreditările pe care le utilizați pentru a accesa rețeaua organizației dvs. Când organizația dvs. utilizează această metodă, aplicația afișează un singur buton de Conectare din ecranul de Conectare.
  • Metodele de conectare prin Face ID, Touch ID, PIN sau model pot fi utilizate dacă dispozitivul dvs. are aceste caracteristici activate. Dispozitivul dvs. poate solicita permisiunea de a vă salva parola, astfel încât să puteți utiliza aceste metode de conectare.

De asemenea, puteți configura mai multe conturi dacă lucrați la mai multe organizații care utilizează aplicația mobilă Dayforce.