Aanmelden bij de app

Dayforce Mobile App Topics for nl-NL iOS R2024.1.0 lightMode

Version
R2024.1.0
Aanmelden bij de app

Voordat u zich kunt aanmelden bij de app, moet u de bedrijfs-ID invoeren die u normaal gebruikt om toegang te krijgen tot de belangrijkste Dayforce-toepassing. Tik in het scherm Aanmelden op Instellingen om de configuratieopties te openen.

Het aanmeldproces is afhankelijk van de aanmeldmethode die uw organisatie gebruikt:

  • Voor de standaardaanmeldmethode is een gebruikersnaam of geverifieerd e-mailadres en een wachtwoord vereist. Als uw organisatie multifactorverificatie (MFA) heeft ingeschakeld, moet u ook een secundaire verificatiemethode instellen met een tekstbericht, een spraakoproep of de Authy-verificatieapp.
  • Voor de aanmeldmethode Single Sign On (SSO) zijn de inloggegevens vereist waarmee u toegang krijgt tot het netwerk van uw organisatie. Wanneer uw organisatie deze methode gebruikt, wordt in het scherm Aanmelden één aanmeldknop weergegeven.
  • U kunt Face ID-, Touch ID-, PIN- of patroonaanmeldmethoden gebruiken als deze functies op uw apparaat zijn ingeschakeld. Mogelijk vraagt uw apparaat toestemming om uw wachtwoord op te slaan, zodat u deze aanmeldmethoden kunt gebruiken.

U kunt ook meerdere accounts configureren als u bij meer dan één organisatie werkt die de Dayforce Mobile-app gebruikt.