Bejelentkezés az alkalmazásba

Dayforce Mobile App Topics for hu-HU iOS R2024.3.0 lightMode

Version
R2024.3.0
Bejelentkezés az alkalmazásba

Ahhoz, hogy be tudjon jelentkezni az alkalmazásba, meg kell adnia a vállalatazonosítót, amelyet általában a fő Dayforce alkalmazás eléréséhez használ. A Bejelentkezés képernyőn koppintson a Beállítások lehetőségre a konfigurációs beállítások megnyitásához.

A bejelentkezés attól függően eltérő, hogy a szervezete milyen bejelentkezési módot használ:

  • Az alapértelmezett bejelentkezési módhoz felhasználónév vagy igazolt e-mail-cím, illetve jelszó szükséges. Ha a szervezete engedélyezte a többlépcsős hitelesítést (MFA), be kell állítania egy másodlagos hitelesítési módot is, amely szöveges üzenettel, hanghívással vagy az Authy hitelesítő alkalmazással történik.
  • Az egyszeri bejelentkezéses (SSO) bejelentkezési módhoz azokra a hitelesítő adatokra van szükség, amelyeket a szervezete hálózatához való hozzáféréshez használ. Ha szervezete ezt a módszert használja, az alkalmazásban egyetlen Bejelentkezés gomb jelenik meg a Bejelentkezés képernyőn.
  • A Face ID, a Touch ID, a PIN-kódos vagy a mintaalapú bejelentkezési mód akkor használható, ha az eszközén engedélyezve vannak ezek a funkciók. Előfordulhat, hogy az eszköze engedélyt kér a jelszavának mentésére ahhoz, hogy használhassa ezeket a bejelentkezési módokat.

Több fiókot is konfigurálhat, ha egynél több olyan szervezetnél dolgozik, amely a Dayforce Mobile alkalmazást használja.