Sovellukseen kirjautuminen

Dayforce Mobile App Topics for fi-FI iOS R2024.1.0 lightMode

Version
R2024.1.0
Sovellukseen kirjautuminen

Ennen kuin voit kirjautua sisään sovellukseen, sinun on syötettävä yrityksen tunnus, jota käytät tavallisesti Dayforce-pääsovelluksen avaamiseen. Avaa määritysvaihtoehdot napauttamalla Kirjautuminen-näytössä Asetukset-painiketta.

Kirjautuminen vaihtelee organisaatiosi käyttämän kirjautumistavan mukaan:

  • Oletuskirjautumistapa vaatii käyttäjänimen tai vahvistetun sähköpostiosoitteen ja salasanan. Jos organisaatiossasi on käytössä monivaiheinen todennus (MFA), sinun on myös määritettävä toinen todennusmenetelmä, joka sisältää joko tekstiviestin, äänipuhelun tai Authy-todennussovelluksen.
  • Kertakirjautumismenetelmä (SSO) vaatii tunnukset, joilla kirjaudut organisaatiosi verkkoon. Jos organisaatiosi käyttää tätä menetelmää, kirjautumisnäytössä on yksi Kirjaudu sisään -painike.
  • Face ID-, Touch ID-, PIN- tai kuviokirjautumista voidaan käyttää, jos toiminnot ovat käytössä laitteessasi. Laitteesi saattaa pyytää lupaa tallentaa salasanasi, jotta voit käyttää näitä kirjautumistapoja.

Voit myös määrittää useita tilejä, jos työskentelet useissa organisaatiossa, jotka käyttävät Dayforce-mobiilisovellusta.